woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVerhoeven: "Doorgaan zolang lichaam het toelaat"

Verhoeven: “Doorgaan zolang lichaam het toelaat”

Zelfs spelers van de tegenstander willen na de wedstrijd met hem op de foto. Jeroen Verhoeven, jarenlang doelman in het betaald voetbal en sinds dit seizoen sluitpost bij De Dijk, lijkt het wel mooi te vinden: “Ik ben nog steeds fanatiek, zeker tijdens wedstrijden”, vertelt hij aan TweedeDivisie.org.

Spelen ze kapot

De ervaren doelman zag hoe De Dijk zondag een 1-3 achterstand wist om te buigen naar een 5-3 zege: “Ik maak me geen zorgen als we achterkomen. We hebben zoveel kwaliteit. Toen de 2-3 viel, wist ik: we gaan erop en erover. We zijn conditioneel zo sterk, dat we beloftenteams die wel 7 keer per week trainen helemaal kapot spelen.”

Begint zijn tol te eisen

Verhoeven plakt er in ieder geval nog een jaartje aanvast bij De Dijk: “Ik ga door zolang mijn lichaam het toelaat. Ik merk wel dat twintig jaar lang zeven keer per week trainen zijn tol begint te eisen. In sommige gewrichten ontstaat kalkvorming of zie je opeens gekke bultjes opkomen. Maar voorlopig is het nog wel te doen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD