Volg ons

Derde Divisie Zondag

Verhoeven: “Doorgaan zolang lichaam het toelaat”

Verhoeven: “Doorgaan zolang lichaam het toelaat”

Zelfs spelers van de tegenstander willen na de wedstrijd met hem op de foto. Jeroen Verhoeven, jarenlang doelman in het betaald voetbal en sinds dit seizoen sluitpost bij De Dijk, lijkt het wel mooi te vinden: “Ik ben nog steeds fanatiek, zeker tijdens wedstrijden”, vertelt hij aan TweedeDivisie.org.

Spelen ze kapot

De ervaren doelman zag hoe De Dijk zondag een 1-3 achterstand wist om te buigen naar een 5-3 zege: “Ik maak me geen zorgen als we achterkomen. We hebben zoveel kwaliteit. Toen de 2-3 viel, wist ik: we gaan erop en erover. We zijn conditioneel zo sterk, dat we beloftenteams die wel 7 keer per week trainen helemaal kapot spelen.”

Begint zijn tol te eisen

Verhoeven plakt er in ieder geval nog een jaartje aanvast bij De Dijk: “Ik ga door zolang mijn lichaam het toelaat. Ik merk wel dat twintig jaar lang zeven keer per week trainen zijn tol begint te eisen. In sommige gewrichten ontstaat kalkvorming of zie je opeens gekke bultjes opkomen. Maar voorlopig is het nog wel te doen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag