maandag, april 12, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Verheul (SteDoCo) ook trefzeker tegen G.O.E.S. : 'Ik zit lekker in mijn...

Verheul (SteDoCo) ook trefzeker tegen G.O.E.S. : ‘Ik zit lekker in mijn vel en dat is terug te zien op het veld’

De naam Vincent Verheul zal bij de volgers van de Derde Divisie zaterdag direct in verband worden gebracht met het maken van wonderschone doelpunten. De aanvaller van SteDoCo was al goed voor fraaie treffers tegen DVS’33 en FC Lisse, maar wist zaterdag opnieuw op fraaie wijze het net van de tegenstander te vinden, nu met een mooi schot van buiten de zestien. De doelpuntenmaker is bezig aan een sterk seizoen en met Voetbal247 kijkt hij terug op de overwinning tegen G.O.E.S en zijn persoonlijke prestaties. 

- Advertentie -

Snel op voorsprong
SteDoCo kende een uitstekende start in Zeeland waardoor het niet echt meer in de problemen kwam tegen de hekkensluiter. ,,In de eerste twintig minuten totdat wij de 0-2 maakten ging het redelijk tot aardig, daarna werd het wel een beetje een saaie wedstrijd. Ik was wel blij dat we snel op voorsprong kwamen, want vorig jaar hebben wij daar in de avond gespeeld en toen scoorden wij volgens mij pas in de 85ste minuut of zoiets. Dat wilden wij nu zien te voorkomen, G.O.E.S. is een stugge ploeg en hoe langer je ze in leven laat hoe moeilijker het allemaal wordt. Ik vond het wel een terechte overwinning, ik denk dat wij in de selectie wel wat meer kwaliteit hebben dan G.O.E.S. en dat zie je volgens mij dan ook wel op de ranglijst. Je moet het dan natuurlijk altijd nog wel waarmaken”, aldus Verheul tegenover Voetbal247.

Mooie doelpunten
De eerste treffer van SteDoCo werd gemaakt door Verheul. Hij schoot met zijn linkerbeen raak van buiten het zestienmetergebied. Eerder wist hij onder andere tegen DVS’33 van grote afstand de doelman van de tegenstander te passeren. Mooie doelpunten en Verheul lijken dit seizoen onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. ,,Dat lukt wel vaker inderdaad. Naast die bij DVS’33 maakte ik ook nog een mooie in de beker tegen FC Lisse.”

Gaat makkelijker
Verheul is bezig aan zijn derde seizoen bij SteDoCo en alle puzzelstukjes lijken dit seizoen in elkaar te passen. ,,Ik heb een redelijk goede voorbereiding gedraaid. Ik voel mij fit en ik denk dat ik dat ook wel in de wedstrijden heb laten zien. Ik heb zo goed als alles gespeeld en ik kon belangrijk zijn met doelpunten en met assists. Daarbij probeer ik ook nog zover als mogelijk verdedigend mijn steentje bij te dragen. Het is nu het derde seizoen bij SteDoCo dus alles voelt vertrouwd en ik speel met veel van dezelfde jongens om mij heen. Ik merk aan mezelf dat het daarom allemaal wat makkelijker gaat. In het eerste seizoen wat het wat onwennig en vorig seizoen vond ik al dat het heel stabiel ging en goed, helaas eindigde die competitie eerder. Nu trek ik eigenlijk dezelfde lijn door als vorig jaar. Ik zit lekker in mijn vel en dat is volgens mij wel terug te zien op het veld.”

Afmaken competitie
Net zoals vorig seizoen is er onzekerheid over het al dan niet stilleggen van de competitie. Een doelstelling vaststellen is door de onvoorziene omstandigheden een lastig verhaal. ,,Het is natuurlijk maar de vraag of we allemaal de competitie af kunnen maken. De doelstelling is nog steeds het eindigen bij de eerste vijf en dan proberen zo hoog mogelijk natuurlijk. Als ik nu een beetje naar de andere ploegen kijk moet de doelstelling wel gehaald kunnen worden. Nu zitten wij er lekker in om het zo maar te noemen en als het een aantal weken stil komt te liggen. Als het een aantal weken duurt dan zie ik iedereen nog wel voor zichzelf trainen, maar als het twee maanden duurt heb je zomaar de kans dat er een paar zoiets hebben van ik zie het allemaal wel.”

Opmerking: Het interview met Vincent Verheul vond plaats op maandag 12 oktober 2020, dus twee dagen voordat het kabinet bekend maakte dat het amateurvoetbal stilgelegd zou worden voor enkele weken. 

- Advertentie -
Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..

GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..