Volg ons

Eerste Divisie

Verhaar strijkt na avontuur in Zuid-Afrika neer bij Excelsior Rotterdam

Verhaar strijkt na avontuur in Zuid-Afrika neer bij Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam kan komend seizoen een beroep doen op Thomas Verhaar. De aanvaller, die eerder vier seizoenen uitkwam voor Sparta Rotterdam, speelde het laatste half jaar zijn wedstrijden in de Zuid-Afrikaanse  competitie bij Ajax Cape Town. De nieuwe werkgever van Verhaar maakte het nieuws van zijn komst wereldkundig via de officiële kanalen.

Gevoelige overstap
De 31-jarige speler snapt dat niet iedereen blij zal zijn met zijn nieuwe werkgever omdat hij eerder zoals aangegeven al jaren speelde voor stadsgenoot Sparta. ,,Voor sommige mensen zal mijn overstap naar Excelsior wellicht gevoelig liggen, maar ik heb dat zelf totaal niet. Ik ben Rotterdammer en heb een tijd bij Sparta gespeeld. Ik ben echter te weinig voetbalsupporter om daar moeite mee te hebben. Ik ben meer liefhebber van voetbal en Rotterdam. De Eredivisie heeft wat mij betreft drie Rotterdamse clubs nodig, dus daar moeten wij zo snel mogelijk voor zorgen”, aldus Verhaar op de officiële website van Excelsior.

Loopbaan
Verhaar speelde in zijn jeugdjaren wedstrijden voor VOC, Sparta en Willem II. De aanvaller kwam tevens een korte periode uit voor het Amerikaanse Houston Dutch Lions. In 2016 werd hij met Sparta kampioen in de Eerste Divisie.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie