zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVerdonkschot: 'We moeten onszelf niet in de put praten'

Verdonkschot: ‘We moeten onszelf niet in de put praten’

Vier duels zonder zege, een morrende topscorer en een mogelijk vertrekkende aanvoerder. Na een vliegende start pakken er sinds enkele weken donkere wolken samen boven de rode zijde van de Westmaat. Trainer Ted Verdonkschot relativeert in gesprek met het AD de onrust.

,,Volgens mij staan we nog steeds bovenaan in de tweede divisie en door de knappe overwinning op FC Den Bosch zitten we nog altijd in het bekertoernooi. We kunnen nu in de uitwedstrijd bij Kozakken Boys de periodetitel grijpen. Je moet het dus niet overdrijven en we moeten onszelf al zeker niet in de put praten”, stelt hij tegenover de krant.

De tegenvallende resultaten deden onlangs Danny van den Meiracker besluiten zich kritisch te uiten. Verdonkschot: ,,Het is ook wel logisch dat er onderling meer wrevel komt als het voetbal wat moeizamer gaat en de resultaten een beetje tegenvallen. Maar juist dan is het belangrijk dat je achter elkaar blijft staan. In deze divisie zit alles zo dicht bij elkaar, dan is het ook belangrijk dat je saamhorigheid hebt. Maar het valt, ook voor ons als technische staf, niet altijd mee om dat te hebben. We hebben deze week nog een gesprek gehad met de groep en er zullen nog wat individuele gesprekken volgen. Sommige jongens lopen te morren, maar het gaat erom dat we hieruit komen. Van vorig seizoen hebben we ook wel de les geleerd dat we zo veel en zo snel mogelijk het gesprek moeten gaan zoeken. Deze dingen moeten niet blijven hangen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD