Volg ons

IJsselmeervogels

Verdonkschot vanavond in gesprek met Koninklijke HFC

Verdonkschot vanavond in gesprek met Koninklijke HFC

Waar ligt de toekomst van Ted Verdonkschot? Naar verluidt is de 54-jarige oefenmeester in vergaande onderhandeling met IJsselmeervogels, maar de coach zegt ook nog in gesprek te zijn met zijn huidige club Koninklijke HFC.

Intenties
,,Er is voldoende interesse”, erkende Verdonkschot eerder tegenover Voetbal in de Bollenstreek. Na het gelijkspel tegen zijn oude club Rijnsburgse Boys, voegde hij daaraan toe: ,,Ik heb nog niet verlengd, nee. Ik kan daar ook niet meer over zeggen, jullie horen het vanzelf. Maandagavond ga ik weer in gesprek met Koninklijke HFC. Dan hoor ik ook wat zij precies met mij willen. De intenties zijn goed, absoluut.”

IJsselmeervogels
Verdonkschot werkte eerder bij HHC Hardenberg en Quick Boys. IJsselmeervogels benaderde eerder Danny Buijs en Eric Speelziek, omdat het niet doorgaat na dit seizoen met huidig coach Willem Leushuis.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels