Volg ons

Tweede Divisie

Verdonkschot: ‘Tweede helft was schandalige vertoning’

Verdonkschot: ‘Tweede helft was schandalige vertoning’

IJsselmeervogels-trainer Ted Verdonkschot nam geen blad voor de mond na de 1-2 nederlaag tegen GVVV. ,,De tweede helft was een schandalige vertoning”, sprak hij onomwonden tegenover het AD.

,,Sommige jongens moesten blijkbaar laten zien hoe goed ze konden voetballen. Het was geen team meer. Ze bleven maar lopen met de bal, in plaats van dat ze ‘m inspeelden. Dit is me heel erg tegengevallen”, stelde de Haarlemmer.

Hij hoopt dan ook dat de nederlaag een les voor zijn ploeg is dat ondanks de sterke start er meer nodig is om constant te blijven presteren: ,,Ik heb verschillende keren herhaald dat we er nog niet zijn. Wij zijn een ploeg in opbouw en dat wordt eigenlijk in een wedstrijd als vandaag tegen GVVV ook wel bevestigd. We zijn niet constant genoeg, we beseffen nog niet dat we het juist op deze momenten simpel moeten houden en terug moeten gaan naar de basis. Maar goed, dit kan een keer gebeuren. En we moeten er beslist niet van in paniek raken.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie