Volg ons
Verdonkschot HFC

Tweede Divisie

Verdonkschot: “Tweede Divisie is een flinke stap hoger”

Verdonkschot: “Tweede Divisie is een flinke stap hoger”

Ted Verdonkschot begint deze zomer met veel enthousiasme als trainer van Koninklijke HFC. De club uit Haarlem plaatste zich voor de Tweede Divisie en daar staat de nieuwe ploeg van Verdonkschot een zwaar seizoen te wachten. De oefenmeester is content met zijn selectie, maar ziet graag nog een verdediger komen.

Verdonkschot heeft hoge verwachten van Tweede Divisie

Koninklijke HFC kan terugkijken op een prima seizoen in de Topklasse zondag, met uiteindelijk een derde plaats. Met de komst van de Tweede Divisie gaat het niveau omhoog, verwacht Verdonkschot. Daarom werd er met spelers als Jacob Noordmans, Kevin de Visser en Kevin Sterling ervaring binnen gehaald. De nieuwe coach van Koninklijke HFC hoopt voor eind augustus nog een verdediger toe te voegen aan de groep. “We zijn nog op zoek naar een ervaren centrale verdediger omdat we alle posities dubbelbezet willen hebben”, aldus Verdonkschot in het Haarlems Dagblad.

Het is geen absolute eis van Verdonkschot om een extra verdediger aan de selectie toe te voegen, maar wel een nadrukkelijke wens. En het liefst brengt die verdediger ook de nodige ervaring met zich mee. “Extra ervaring is welkom. Zeker in de Tweede Divisie. Dat is toch weer een flinke stap hoger dan de Topklasse.” Behalve ervaren spelers beschikt de selectie van HFC ook over veel jonge spelers. Deze spelers komen niet alleen van buitenaf. “Het is fijn dat er veel eigen jeugd doorstroomt. Dat is belangrijk voor de club. Zeker voor een club als HFC”, besluit Verdonkschot.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie