dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsVerdonkschot: 'Niemand is zeker van zijn plekkie'

Verdonkschot: ‘Niemand is zeker van zijn plekkie’

Bij IJsselmeervogels was de selectie reeds rond maar versterkte het zich desondanks nog met ‘eigen jongen’ Kevin van Diermen. De Rooien hebben zodoende een brede selectie, tot tevredenheid van coach Ted Verdonkschot.

Gesprek
,,Niemand is dan ook zeker van zijn plekkie. De beste speelt gewoon. We hebben gelukkig een brede selectie. Dan kan ik tenminste keuzes maken. Het is een fijn moment om bij IJsselmeervogels in te stappen. Voordat de voorbereiding begon, heb ik met iedere speler een individueel gesprek gehad, om alvast te horen wat ik voor vlees in de kuip had. Naast de voetballer, wil ik ook de mens achter de voetballer leren kennen. Dan begrijp je elkaar beter. De eerste indrukken zijn goed, al zijn we pas net begonnen”, zegt de oefenmeester in het AD.

Bouwen
Verdonkschot wil gaan ‘bouwen’ met zijn nieuwe club: ,,Na die negende plaats van afgelopen seizoen willen we het gat met de top in de tweede divisie sowieso kleiner maken. Persoonlijk vind ik dat een grootmacht als IJsselmeervogels altíjd om de bovenste plekken mee moet doen. Die ambitie en de wil om er iets moois van te maken, moet echter vooral uit de spelers zelf komen. Dat moet vanaf nu gaan blijken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD