Volg ons

Tweede Divisie

Verdonkschot (IJsselmeervogels) na bekerzege: ‘Natuurlijk was het een discutabele beslissing van de scheidsrechter’

Verdonkschot (IJsselmeervogels) na bekerzege: ‘Natuurlijk was het een discutabele beslissing van de scheidsrechter’

IJsselmeervogels wist zich dinsdagavond ten koste van FC Den Bosch te plaatsen voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De ploeg uit de Tweede Divisie werd na 22 minuten spelen in het zadel geholpen door de arbiter die een penalty toekende en Leo Vaisanen met rood van het veld stuurde. Ted Verdonkschot, trainer van de winnende formatie, noemde het voornoemde incident tegenover de camera van FOX Sports een discutabele beslissing, maar hij was van mening dat zijn ploeg ook voor deze beslissing goed in de wedstrijd zat. 

Discutabele beslissing
,,Natuurlijk was het een discutabele beslissing van de scheidsrechter, desalniettemin was dat voor ons lekker. Ik vond dat wij al tien minuten daarvoor goed in ons spel kwamen en dat wij ook de mogelijkheden hadden om ze pijn te doen. Dan komen ze met tioen man te staan en de trainer besluit dan om 4-3-2 te gaan spelen en dan weet je dat je een man meer op het middenveld hebt. In de tweede helft gaan ze nog meer vooruit om te kijken of ze die gelijkmaker kunnen forceren. Dan weet je dat met mijn ploeg er zoveel voetbal en diepgang in zit dat vanzelf die ruimte komt en dat gebeurde ook”, aldus Verdonkschot tegenover de camera van FOX Sports.

Thuiswedstrijd
De trainer van IJsselmeervogels heeft geen echte voorkeur als het gaat om de komende tegenstander in de bekerstrijd. ,,Dat maakt mij echt helemaal niets uit als het maar thuis is, dat is een cliché antwoord, maar dat zien we dan wel. We zitten in ieder geval in de koker en daar zijn wij ontzettend blij mee.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie