Volg ons

Derde Divisie

Verdonkschot haalt veelbelovende Luke Vahle naar ODIN’59

Verdonkschot haalt veelbelovende Luke Vahle naar ODIN’59

ODIN’59 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Luke Vahle. De 22-jarige aanvaller was eerder in beeld bij VVSB, meldt het NoordHollands Dagblad.

Vahle komt over van tweedeklasser HBC. ,,Ik wil zo hoog mogelijk voetballen. Dit seizoen trainde ik al eens mee met VVSB. Ik speelde ook mee tijdens een oefenwedstrijd. Het ging veel sneller, maar het was toch een lekker niveau waarin ik mee kon. Bij VVSB zou een spits vertrekken, toen dat niet het geval bleek te zijn besloot ik verder te kijken”, stelt hij tegenover de krant.

Het was aankomend ODIN-trainer Ted Verdonkschot zich inspande om Vahle naar de Heemskerkers te halen: ,,Er waren veel trainers die mij een appje stuurde met de vraag of ik beschikbaar was, maar Ted was heel direct in zijn aanbieding. Ik kreeg een goed gevoel tijdens de gesprekken. Het was een overtuigend verhaal en ik krijg kans om minuten te maken.”

Vahle heeft bovendien de ambitie om op termijn zijn lat nog hoger te leggen: ,,Ik wil zo hoog mogelijk spelen, maar dat kan ook in de tweede divisie. Misschien is het sportief en qua beleving wel interessanter om bij een grote amateurclub als Katwijk te spelen dan bij TOP Oss.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie