Volg ons
Ted Verdonkschot Koninklijke HFC

Tweede Divisie

Verdonkschot gaat voor tweede seizoen in Haarlem

Verdonkschot gaat voor tweede seizoen in Haarlem

Ted Verdonkschot heeft zijn contract bij Koninklijke HFC met één seizoen verlengd. De Haarlemse coach is in zijn eigen stad bezig aan zijn eerste jaargang bij HFC, waarmee hij probeert om degradatie uit de Tweede Divisie te voorkomen. De samenwerking blijkt te bevallen.

Voorganger bleef liefst zes jaar

Het bestuur van de club laat weten dat de technische commissie de afgelopen weken al gesprekken heeft gevoerd met Verdonkschot. Op Nieuwjaarsdag werd een overeenstemming bereikt om er een seizoen aan vast te plakken. “De technische commissie is blij dat de samenwerking wordt verlengd, omdat we bij HFC in het algemeen streven naar langdurige samenwerking, ook met trainers. Dat komt ons beleid en de stabiliteit van onze opleiding ten goede.” Voorganger Pieter Mulders was zelfs zes jaar hoofdtrainer.

Doorontwikkelen tot stabiele topamateurclub

“Goed kan altijd beter en dus zijn er mogelijkheden waar we ons met zijn allen in kunnen verbeteren bij HFC. Gezien de ervaring van Ted in de top van het amateurvoetbal rekent HFC op zijn bijdrage aan dat proces.” Verdonkschot zelf wil helpen om Koninklijke HFC  door te ontwikkelen tot een stabiele topamateurclub. Daarbij is het eerste target om te overleven in de Tweede Divisie. Halverwege de rit staat HFC elfde, maar de voorsprong op nummer vijftien UNA is slechts twee punten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie