dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVerdonkschot gaat tweede jaar in bij Koninklijke HFC

Verdonkschot gaat tweede jaar in bij Koninklijke HFC

Ted Verdonkschot is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Koninklijke HFC. De Haarlemmer nam afgelopen zomer het stokje over van Pieter Mulders en stond voor een zware taak. Dat gaat hem voorlopig goed af en daarom zijn beide partijen een contractverlenging overeen gekomen.

Nieuw team opbouwen

Met het vertrek van Mulders vertrok ook een groot deel van de zeer succesvolle selectie van Koninklijke HFC. Met ook nog eens de promotie naar de Tweede Divisie erbij wachtte een jaar vechten tegen degradatie. De Haarlemse club is nog allerminst veilig, maar heeft wel een voorsprong van vier punten op de play-offplaatsen. Daar komt bij dat HFC een duel minder heeft gespeeld dan nummer vijftien Spakenburg en zelfs twee minder dan nummer zestien Jong Vitesse.

Beide partijen trots

“HFC trots en Ted trots”, opent Koninklijke HFC in de mededeling dat er een nieuw contract is getekend. “Ted is een trainer die zich in de top van het amateurvoetbal bewezen heeft. Bij diverse gerenommeerde topamateurclubs is hij trainer geweest en Ted was daar een honkvaste trainer. HFC wilde vorig jaar graag met Ted in gesprek komen omdat hij het regionale voetbal heel goed kent, omdat hij een Haarlems toptrainer is en omdat hij bij de clubs waar hij werkte heeft bewezen dat hij jeugdige spelers kan begeleiden naar een basisplaats in het eerste elftal.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD