zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVerdonkschot: 'Een paar jongens lopen er heel ongeïnteresseerd bij'

Verdonkschot: ‘Een paar jongens lopen er heel ongeïnteresseerd bij’

De kou tussen een deel van de spelersgroep van IJsselmeervogels en trainer Ted Verdonkschot lijkt ook na een turbulente week met veel gesprekken niet uit de lucht. De coach verweet in gesprek met RTV Utrecht na de 2-3 nederlaag tegen Jong Vitesse enkele spelers te ‘verzaken’ en een ‘ongeïnteresseerde houding’.

Kan gewoon niet
,,Ik vond dat de in de eerste helft uitstekend speelden. Een paar mooie, goede aanvallen die er dan net niet ingaan”, begint Verdonkschot zijn analyse positief. Na rust lieten de Rooien echter een half uur lang een dramatisch optreden zien. ,,Dan maak je de 2-1 en dan laten we onze man weer zo uit de rug weglopen. Tien seconden later staat dan alweer die 2-2 op het bord. Dat kan gewoon niet op dit niveau.”

Verzaken
,,Ik heb net ook tegen de jongens gezegd: dit neem ik mee naar volgend jaar, want dit slaat helemaal nergens op”, vervolgt de trainer. ,Een aantal spelers loopt gewoon te verzaken op zo’n moment. (..) Ze laten niet alleen mij zakken, ze laten de hele club zakken. Dat vind ik een hele kwalijke zaak.”

Ongeïnteresseerd
Hij ziet een goedwillend en een ongeïnteresseerd deel in zijn selectie: ,,Er zijn een paar goede jongens, die willen graag. Dan vind ik het zuur voor die jongens dat de rest de boel ook laat zakken. (..) Er zijn een aantal jongens die lopen er gewoon heel ongeïnteresseerd bij. Dat kan gewoon niet. Dan kan men wel gaan roepen: die moet je wisselen, maar we moeten het gewoon met deze groep doen. Het wordt tijd dat er een paar persoonlijkheden opstaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD