Volg ons
Ted Verdonkschot Koninklijke HFC

Tweede Divisie

Verdonkschot blij bij HFC: “Ligt toch mijn hart”

Verdonkschot blij bij HFC: “Ligt toch mijn hart”

Ted Verdonkschot is terug in de top van het amateurvoetbal. De voormalig trainer van onder meer Rijnsburgse Boys, HHC Hardenberg en Quick Boys zat afgelopen seizoen op de bank als assistent-trainer bij Telstar. Met zijn nieuwe club Koninklijke HFC oefende hij deze week bij Telstar. Een leuk weerzien, maar hij is blij om weer op eigen benen te staan zo vertelt hij aan RTV Noord-Holland.

Ander beeld en visie krijgen

“Hoofdtrainer zijn, daar ligt toch mijn hart. Ik heb een aantal tropenjaren achter de rug bij Rijnsburg, HHC en Quick Boys. Het was een jaar in de luwte en meelopen. Ook omdat je weer dingen mee neemt waar je wat aan hebt. Het kan namelijk helemaal geen kwaad om een ander beeld en visie te krijgen. Dus wat dat betreft heeft het jaar bij Telstar mij goed gedaan, maar het is wel zo dat ik me in de rol van hoofdtrainer veel prettiger voel.”

Handhaving het belangrijkste

Met Koninklijke HFC gaat de Haarlemmer dus in zijn eigen stad aan de slag in de Tweede Divisie. Hij weet niet exact wat hij ervan moet verwachten. De doelstelling voor de zondagclub is dan ook vooralsnog laag ingezet. “Het is altijd afwachten, maar het belangrijkste is handhaving in de Tweede Divisie.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie