maandag, september 20, 2021
HomeHoofdklasseAchilles '29Verdediger zegt DOVO af en kiest voor Achilles'29

Verdediger zegt DOVO af en kiest voor Achilles’29

Achilles’29 heeft de selectie weten te versterken met een linksbenige verdediger. Via de officiële kanalen maakte de club uit Groesbeek de komst bekend van Chiel Willems. De speler komt over van DTS Ede en zou in eerste instantie de overstap maken naar DOVO.

De twintigjarige Willems had een overeenkomst met de club uit Veenendaal, maar deze verbintenis werd in onderling overleg ontbonden. Dit vanwege de late trainerswissel bij DOVO en de daarbij behorende andere ideeën van de nieuwe trainer/coach. De nieuwste aanwinst speelde in het verleden voor SML, Go Ahead Eagles, FC Lienden, RHKVV en het al genoemde DTS Ede.Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD