donderdag, oktober 28, 2021
HomeClubsACVVerdediger vertrekt bij ACV: 'Ik vind het heel jammer'

Verdediger vertrekt bij ACV: ‘Ik vind het heel jammer’

ACV maakte via de officiële kanalen bekend dat Remy Klaassens spoedig de deur achter zich zal sluiten bij de vereniging. De verdediger verlaat de club naar zijn zeggen met pijn in het hart.

Op de website van ACV gaf hij tekst en uitleg over zijn beslissing om te vertrekken. ,,Ik vind het heel jammer. ACV is een mooie club en we hebben een fijne groep. De voornaamste reden is mijn knie. Er komt vocht in en de irritatie blijft. Daarnaast heb ik het erg druk met mijn werk. Ik ben voor mezelf begonnen en moet veel reizen. Door die knie in combinatie met een drukke baan denk ik dat ik het niet meer ga redden bij ACV. Dan ben ik of geblesseerd , of ik zit op de bank. Het is heel spijtig dat het zo loopt”, aldus Klaassens.

De 28-jarige verdediger speelde in het verleden voor Achilles 1894 en in de jeugd voor FC Groningen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD