zondag, maart 7, 2021
Home Competities Tweede Divisie Verdediger verlaat het profvoetbal en keert per direct terug naar Excelsior Maassluis

Verdediger verlaat het profvoetbal en keert per direct terug naar Excelsior Maassluis

Tobias Kleijweg keert na een afwezigheid van anderhalf seizoen weer terug naar Excelsior Maassluis. De verdediger, die overkomt van Excelsior Rotterdam, bereikte een akkoord met de club uit de Tweede Divisie over een contract tot de zomer van 2023. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de vereniging uit Maassluis.

- Advertentie -

De verdediger (22) speelde al meerdere jaren bij Excelsior Maassluis. Hij maakte destijds zijn opwachting bij de club toen hij de overstap maakte vanuit de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Vervolgens werd hij door de profclub uit de Rotterdamse wijk Kralingen opgepikt in Maasluis.

Op de website van Excelsior Maassluis gaf de aanwinst tekst en uitleg over zijn keuze om terug te keren op het oude nest.  ,,Mijn terugkeer bij Excelsior Maassluis voelt als thuiskomen. Ondanks dat ik graag had willen slagen in het betaald voetbal ben ik blij dat ik nu de knoop heb doorgehakt en heb besloten om terug te keren bij Excelsior Maassluis. Ik heb altijd contact gehouden met Technisch Manager Niels Redert en dit voelt voor mij het juiste moment om terug te komen bij de club. Ik kan niet wachten om te beginnen!”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES