maandag, september 27, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVerdediger van Sparta Nijkerk tekent profcontract bij FC Utrecht

Verdediger van Sparta Nijkerk tekent profcontract bij FC Utrecht

Sparta Nijkerk kon slechts een korte periode beschikken over Dylan Timber. De verdediger, die in de zomer van 2020 arriveerde bij de vereniging uit Nijkerk, zal zich na de zomer melden bij FC Utrecht, zo maakte laatstgenoemde club bekend via de officiële kanalen.

De 21-jarige Timber plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij FC Utrecht. In eerste instantie zal hij aansluiten bij het beloftenteam dat uitkomt in de Eerste Divisie. Recent werd ook zijn broer Quinten vastgelegd door de club uit de Domstad.

Dylan kwam in het verleden uit voor DVSU. In 2008 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Daarna was hij actief voor SV Houten en SV Kampong.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.




Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD