donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Hoofdklasse Verdediger van IJsselmeervogels keert terug op het oude nest van ARC

Verdediger van IJsselmeervogels keert terug op het oude nest van ARC

Hoofdklasser ARC maakte zaterdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat in het seizoen 2021/2022 Huib Oversloot het shirt van de vereniging uit Alphen aan den Rijn weer zal gaan dragen. De verdediger komt over van IJsselmeervogels.

- Advertentie -

Twee jaar geleden sloot de nieuwste aanwinst de deur bij ARC nadat hij met het elftal promotie naar de hoofdklasse wist te bewerkstelligen. Destijds maakte hij de stap naar Noordwijk en één jaar later was er een transfer naar IJsselmeervogels.

Op de website van ARC gaf Oversloot tekst en uitleg over zijn keuze om weer terug te keren op het oude nest. ,,Ik heb altijd voor advies goed contact gehouden met Mark Evers en hem dus ook benaderd. Vanuit een paar clubs was er interesse, maar na de Corona wilde ik terug naar de basis, lekker spelen en plezier hebben. Bij ARC heb ik nog steeds vrienden; het niveau is er omhoog gegaan en er is nog steeds een mooie mix van plezier en prestatie. Dat was ook mijn voorwaarde om te komen. De wil om hoger te spelen is er en die potentie heeft de selectie ook. Ik denk ook dat er nog rek in ARC zit en dus kunnen we bovenin meedraaien.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES