Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Verdediger van DOVO laat contract ontbinden en bereikt akkoord met Scherpenzeel

Verdediger van DOVO laat contract ontbinden en bereikt akkoord met Scherpenzeel

Mourad Marbouh speelt komend seizoen zijn wedstrijden in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal. De ervaren verdediger verruilt DOVO voor promovendus Scherpenzeel, zo meldt de website Het Gelderse Voetbal. 

De 31-jarige linksback liet zijn contract ontbinden bij de vereniging uit Veenendaal omdat hij niet veel zicht had op speelminuten in de Derde Divisie bij DOVO. In maart van dit jaar bereikte de club nog een akkoord met Marbouh om zijn contract met één seizoen te verlengen. Destijds had hij onder trainer/coach Scott Calderwood net zijn basisplaats verloren, maar wensten beiden partijen met elkaar verder te gaan. Eerder was Marbouh onder andere actief voor GVVV , De Merino’s, VVA en vv Bennekom.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag