zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Derde Divisie Verdediger Oehlers verruilt FC Lisse voor Sparta Nijkerk

Verdediger Oehlers verruilt FC Lisse voor Sparta Nijkerk

Sparta Nijkerk heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Leroy Oehlers. De Arubaans international, die momenteel zijn wedstrijden speelt voor FC Lisse, maakte recent al bekend op zoek te zijn naar een nieuwe vereniging.

- Advertentie -

Landstitel
De 26-jarige verdediger speelde in het verleden onder andere voor SV Huizen, USV Hercules en het Arubaanse Dakota. Met laatstgenoemde club wist hij destijds beslag te leggen op de landstitel. Dit seizoen kon hij steevast rekenen op een basisplaats bij FC Lisse.

Vertrek
Tegenover Voetbal247 gaf hij twee weken geleden tekst en uitleg over zijn beslissing om aan het einde van het lopende seizoen te vertrekken bij FC Lisse.,,De technische commissie van FC Lisse en ik liggen niet op één lijn. Eerder was er een afspraak gemaakt dat er een periode gewacht zou worden voordat er een besluit zou komen over het komende seizoen.  Toen echter het einde van deze periode daar was werd mij medegedeeld door de technische commissie dat men nog geen besluit wilde nemen en dat men meer tijd nodig had om zelf enkele afwegingen te maken. Toen nam ik de beslissing om verder te gaan kijken en heb ik medegedeeld dat ik aan het einde van dit seizoen zal vertrekken”, aldus Oehlers destijds.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES