Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Verdediger Mijnheer (40) sluit per direct aan bij selectie van DVS’33

Verdediger Mijnheer (40) sluit per direct aan bij selectie van DVS’33

DVS’33 had woensdagavond via de officiële kanalen verrassend nieuws te melden ten aanzien van de selectie van het eerste elftal van de vereniging. Op uitdrukkelijk verzoek van interim-trainer Simon Ouaali haalt Edmund Mijnheer zijn voetbalschoenen weer uit de kast en sluit hij per direct aan bij de huidige spelersgroep.

Assistent-trainer
De centrale verdediger nam als voetballer afscheid bij vv Hierden. Tussen 2012 en 2017 was hij als speler actief voor DVS’33 waar hij momenteel assistent-trainer is bij JO17-01 en tevens binnen de Technische Commissie actief is als contactpersoon voor de spelers in de A-selectie.

Beschikbaar
Mijnheer weet wat er van hem verwacht wordt bij DVS’33. ,,Hopelijk kan ik met mijn mentaliteit en kwaliteiten op het gebied van coaching en teambuilding de komende maanden van waarde zijn voor de A-selectie tijdens trainingen. Ik ga er niet vanuit dat ik aan speelminuten ga komen, maar als de nood echt aan de man is, dan ben ik beschikbaar”, aldus de routinier op de officiële website van de club uit Ermelo.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag