Volg ons

Tweede Divisie

Verdediger Mangert en doelman Lugtmeijer verkassen naar Barendrecht

Verdediger Mangert en doelman Lugtmeijer verkassen naar Barendrecht

Barendrecht maakte vrijdag op de officiële website van de club de komst van twee versterkingen wereldkundig. Verdediger Joost Mangert en doelman Steven Lugtmeijer dragen vanaf het seizoen 2019/2020 het shirt van voornoemde club.

Canadees avontuur
Mangert (19) doorliep vanaf zijn elfde jaar de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam. Het voorgaande seizoen kwam hij uit voor het beloftenteam van de club uit de wijk Kralingen. Dit seizoen studeerde hij in Canada en speelde hij wedstrijden voor de Simon Fraser University. De verdediger (rechts op de foto naast Van Duinen) meldt zich na de zomer in Barendrecht.

Doelman
De 22-jarige doelverdediger Lugtmeijer komt over van SVV, waar hij op jonge leeftijd al meerdere wedstrijden speelde in het eerste elftal. Eerder was hij actief voor HBSS. De sluitpost komt naar Barendrecht als vervanger van Daniël Kumic, laatstgenoemde maakt komend seizoen de overstap naar FC ‘s-Gravenzande.

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie