Volg ons

Eerste Divisie

Verdediger Mac-Intosch keert terug op het oude nest bij SC Cambuur

Verdediger Mac-Intosch keert terug op het oude nest bij SC Cambuur

SC Cambuur heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen gepresenteerd aan de pers. Calvin Mac-Intosch plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij de vereniging uit Leeuwarden.

Loopbaan
In het seizoen 2018/2019 speelde de 29-jarige verdediger zijn wedstrijden in de Eredivisie voor Fortuna Sittard. In het verleden kwam hij onder andere uit voor Telstar, het Engelse Port Vale en Almere City FC. Mac-Intosch kwam in het verleden ook al uit voor SC Cambuur.

Stabiel en betrouwbaar
Technisch manager Foeke Booy gaf tekst en uitleg over de komst van de nieuwe aanwinst. ,,Calvin is een stabiele en betrouwbare speler die de nodige ervaring met zich meebrengt. Daarnaast heeft hij eerder gewerkt met Henk en Sandor en is hij bekend met de speelwijze. Dat is zeker een voordeel en we zijn dan ook blij dat we hem er volgend seizoen bij hebben.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie