zaterdag, maart 25, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieVerdediger Klinkenberg laat contract ontbinden bij Volendam en vertrekt naar Finland

Verdediger Klinkenberg laat contract ontbinden bij Volendam en vertrekt naar Finland

Daan Klinkenberg zal zijn loopbaan vervolgen op de voetbalvelden in Finland. De verdediger liet zaterdag zijn contract ontbinden bij FC Volendam, dit om een avontuur aan te gaan bij een nog niet bij naam genoemde voetbalclub in het voornoemde land, meldt het Noordhollands Dagblad.

Medische keuring
Het nog doorlopende contract van de 23-jarige verdediger werd op zijn verzoek ontbonden bij de club uit de Eerste Divisie, dit omdat hij naar zijn gevoel op zoek moest naar iets anders. Dat de kans groot is dat Klinkenberg zijn loopbaan voort zal zetten in Finland is duidelijk, maar zoals voornoemd zal de naam van de club door hem pas bekend gemaakt worden indien de keuring met goed gevolg afgerond is.  ,,Om welke club het gaat, wil ik pas na de keuring bekendmaken. Tijdens zo’n keuring kan van alles misgaan. Daarom wil ik het niet van de daken schreeuwen en houd ik de naam van de club liever nog even voor mezelf. Het gaat in ieder geval om een club die uitkomt op het hoogste niveau”, aldus Klinkenberg tegenover de voornoemde krant.

Jeugdopleiding
Klinkenberg maakte in januari 2016 zijn officiële debuut in het eerste elftal van FC Volendam, dit nadat hij de jeugdopleiding van de club had doorlopen. Het voorgaande seizoen was hij nog goed voor 25 wedstrijden in de Eerste Divisie, maar dit seizoen kon hij niet meer op veel speelminuten rekenen.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD