vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseVerdediger Janssen wijst aanbieding OJC af: 'Ik heb geen hoge eisen'

Verdediger Janssen wijst aanbieding OJC af: ‘Ik heb geen hoge eisen’

Het is vooralsnog onzeker waar Joris Janssen komend seizoen zijn wedstrijden zal spelen. De centrale verdediger kreeg recent een aanbod om zijn contract te verlengen bij zijn huidige club OJC Rosmalen, maar kon daar naar zijn zeggen niet op ingaan. De oud-speler van De Treffers gaf aan dat de aanbieding voor hem financieel niet haalbaar was.

Kampioen
In de zomer van 2020 besloot de nu 26-jarige centrale verdediger te kiezen voor een nieuwe club boordevol ambities. ,,Ik maakte vorig jaar de stap naar OJC en was daar erg enthousiast over. Het doel was om het kampioen te worden en dat sprak mij zeer aan. Dit was ook een van de redenen dat men mij wilde hebben en dat ik de keuze maakte om er te gaan spelen”, aldus Janssen tegenover Voetbal247.

Onkosten betalen
Janssen sluit een langer verblijf bij OJC niet helemaal uit, maar kijkt voor komend seizoen ook naar andere mogelijkheden. ,,De coronacrisis en de voor de club daarbij horende noodzakelijke bezuinigingen hebben er voor gezorgd dat de club mij voor komend seizoen een stuk minder kon bieden. Ik heb geen hoge eisen, maar als ik op dit bod in zou gaan is het voor mij niet mogelijk om mijn onkosten te betalen. Dit is voor mij niet haalbaar, ik vind het jammer want ik ben graag loyaal aan een club. Ik heb een leuke tijd gehad bij OJC, maar door het coronavirus is het helaas erg kort geweest.”

Loopbaan
De centrale verdediger kwam tot op heden tot 101 wedstrijden in de Tweede Divisie en 44 in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Voor zijn zes jaar bij De treffers maakte hij deel uit van de jeugdopleiding van NEC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD