Volg ons
JVC Cuijk Complex

Derde Divisie Zondag

Verdediger Hasselbaink van FC Lienden vertrekt naar JVC Cuijk

Verdediger Hasselbaink van FC Lienden vertrekt naar JVC Cuijk

JVC Cuijk heeft zaterdag wederom een speler toegevoegd aan de selectie. Nadat eerder doelman Dani Centen werd vastgelegd slaagde de club er nu in om Clarence Hasselbaink te strikken. De verdediger komt over van FC Lienden, meldt De Gelderlander.

Aarab
Hasselbaink, die in het verleden onder andere uitkwam in de jeugdopleiding van NEC, moet het wegvallen van Jassin Aarab opvangen. Laatstgenoemde speler werd door de KNVB geschorst tot en met 18 april 2019 in verband met zijn aandeel in het incident na de wedstrijd tegen UNA.

Contract
De aanwinst van JVC plaatste zijn handtekening onder een overeenkomst voor een half jaar. In het contract werd tevens een eenzijdige optie opgenomen voor één seizoen extra.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag