Volg ons

Hoofdklasse

Verdediger Grotenbreg nieuweling nummer zeven bij DUNO

Verdediger Grotenbreg nieuweling nummer zeven bij DUNO

VV DUNO heeft de selectie wederom weten te versterken voor komend seizoen. De club uit Doorwerth bereikte een akkoord met Mats Grotenbreg die recent zijn wedstrijden speelde in het beloftenteam van Vitesse. Het nieuws ten aanzien van deze overstap werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van DUNO.

Team VVCS
De 21-jarige verdediger maakte de laatste weken deel uit van het zogenoemde Team VVCS. Een selectie die samengesteld werd uit spelers zonder contract bij de voornoemde spelersvakbond. Grotenbreg zal daardoor waarschijnlijk direct inzetbaar zijn voor zijn nieuwe club waar hij een contract ondertekende voor één seizoen.

Loopbaan
Grotenbreg kwam in het verleden onder andere uit voor Jonge Kracht, PSV, Vitesse en FC Oss. Eerder wist DUNO de selectie al te versterken met Cali Daniel (Jong NEC), Kurtley de Windt (TEC), Sam van Essen (De Treffers), Rafael Boer (TEC), Emilj Astamirov en Lars Hekkers (Jong De Graafschap).

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse