maandag, mei 10, 2021
Home Competities Tweede Divisie Verdediger Gomez Nieto: 'Quick Boys is nog geen gesloten boek, maar vertrek...

Verdediger Gomez Nieto: ‘Quick Boys is nog geen gesloten boek, maar vertrek is ook een optie’

Kevin Gómez Nieto is een van de spelers in de Tweede Divisie die vooralsnog geen zekerheid heeft over zijn sportieve toekomst. De vleugelverdediger van Quick Boys sluit een langer verblijf bij de Katwijkse vereniging niet uit, maar aangezien daar nog geen duidelijkheid over is sluit hij de overstap naar een nieuwe club bij voorbaat nog niet uit.

- Advertentie -

Bollenstreek
De 27-jarige Gómez Nieto heeft begrip voor de situatie waarin veel clubs zich momenteel bevinden door de gevolgen van de coronacrisis. De verdediger hoop echter wel snel te weten waar hij komend seizoen zijn wedstrijden zal spelen. ,,Allereerst wil ik zeggen dat Quick Boys zeker nog geen gesloten boek voor mij is, maar ik sta wel open voor een gesprek met een andere club. Eind vorig jaar heb ik met Quick Boys om de tafel gezeten maar een definitieve beslissing is nog niet genomen Ze zijn positief over mij , maar ze moeten de zaken nu even afwachten. Ik wil komend seizoen zo hoog mogelijk voetballen. Mensen in het voetbal kennen mij en weten wat ik kan, ik loop natuurlijk al langer mee in de top van het amateurvoetbal. Ik richt mij in eerste instantie op de Tweede Divisie, maar het belangrijkste is dat het een mooie club is waar ik speel en waar ik plezier kan hebben in het spelletje. De omgeving maakt mij minder uit, ik heb voor Scheveningen gespeeld en in de Bollenstreek. Iedereen weet hoe groot het amateurvoetbal daar is”, aldus Gómez Nieto tegenover Voetbal247.

Verschillende posities
In de zomer van 2019 maakte Gomez de overstap van Scheveningen naar Quick Boys. De start was veelbelovend in Katwijk. ,,Het eerste half jaar bij Quick Boys heb ik bijna alles gespeeld maar dan wel op verschillende posities. We hadden een tijd niet gewonnen en toen werd ik op het middenveld gezet, dat ging goed want we begonnen daarna punten te pakkenHelaas trad toen de Corona in en heb ik voor mijn gevoel niet optimaal kunnen laten zien wat ik waard ben.”

Weinig minuten
Na het eerste abrupt afgebroken seizoen werd gestart met de voorbereiding op het huidige seizoen dat door meerdere redenen niet werd wat er vooraf van verwacht was. ,,In het daaropvolgende seizoen was het moeilijk, ik kreeg weinig minuten van de trainer. Dat was een klap want dat had ik niet verwacht. De trainer en de spelers vertelden mij steeds dat ik het goed deed en dan sta je uiteindelijk niet in de basis. Ook  toen hield het opeens weer op door het Coronavirus. We gingen steeds beter voetballen dat seizoen en de trainer gaf ook aan dat hij steeds meer wilde spelen met een aanvallend ingestelde back. We begonnen goed aan het seizoen en als we aanvallender zouden gaan voetballen, zou ik veel voor het team kunnen betekenen. Helaas kwam het door het corona virus niet zo ver.”

Klaar
Gómez wil klaar zijn voor de eventuele hervatting van het seizoen of voor de start van het nieuwe seizoen. De voormalige Feyenoord (jeugdopleiding), Stoke City en Helmond Sport zorgt er zelf voor dat hij fit blijft, dit met behulp van Quick Boys en zijn eigen contacten. ,,Tijdens de eerste lockdown kregen wij een GPS-systeem mee waardoor men op de club ook kon zien wat je deed. De programma’s werden door iedereen goed uitgevoerd. Daardoor kwamen wij net voor de zomer allemaal fit terug bij de club. Daarom zijn we toen ook goed gestart. Uiteindelijk kwam de tweede lockdown, en moesten we weer stoppen. Toen kregen we ook een programma mee, maar werd er toch wat minder met dat programma gedaan omdat men niet wist waar het allemaal goed voor zou zijn. Het was onzeker of de competitie nog wel hervat zou worden en heel veel jongens hebben daarbij ook nog eens werk naast het voetballen. Ik heb het geluk dat een bekende van mij personal trainer is, naast een paar keer in de week joggen voor mijzelf, krijg ik ook een keer in de week anderhalf uur training van hem één op één. Daarom ben ik nu nog steeds volledig fit. Als het voetbal weer gestart mag worden wil ik er helemaal klaar voor zijn. Ik doe dat niet alleen voor mijzelf maar ook voor het team.”

- Advertentie -
Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..

GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..