zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVerdediger Fatima vertrekt in de zomer bij ONS Sneek: 'Na twee mooie...

Verdediger Fatima vertrekt in de zomer bij ONS Sneek: ‘Na twee mooie jaren toe aan nieuwe uitdaging’

De sportieve toekomst van Serge Fatima ligt komend seizoen niet meer bij zijn huidige vereniging ONS Sneek. De verdediger is naar zijn zeggen toe aan een nieuwe uitdaging en hoopt in de zomer van 2019 een stap omhoog te kunnen zetten. 

Ambitie
De pas 23-jarige verdediger is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij ONS Sneek. Dit seizoen wist hij meerdere keren een zeer sterke indruk te maken en wenst hij nadrukkelijk te zoeken naar waar zijn plafond ligt op voetbalgebied.  ,,Na twee mooie jaren bij ONS Sneek ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb de ambitie om zo hoog mogelijk te voetballen en heb ook zeker het gevoel dat er nog meer in zit dan wat ik op dit moment laat zien”, aldus Fatima tegenover Voetbal247.

Duel met ASWH
ONS Sneek verloor zaterdag de thuiswedstrijd tegen ASWH dat in de laatste negen minuten twee keer het net van de tegenstander wist te vinden. Vanzelfsprekend dat ook naar dit duel even werd teruggekeken met de verdediger van de Friese formatie. ,,Als ik aan de wedstrijd van zaterdag terugdenk is het woord dat in mij opkomt ‘zonde’. We kwamen op voorsprong door een mooi doelpunt van Martijn Barto, dit na goed voorbereidend werk van Denzell Prijor. Daarna krijgt ASWH een vrije trap waar ik zo mijn twijfels over had, daar maken ze dan wel de 1-1 uit. Nadat Michael Lanting ons op 2-1 wist te zetten vanaf de strafschopstip hadden wij echt het gevoel dat we controle hadden over de wedstrijd.”

Tegentreffers
Ondanks de voorsprong stond ONS Sneek na iets meer dan negentig minuten met lege handen. ,,Bij een hoekschop van ASWH waren wij niet scherp genoeg en stond er opeens iemand vrij die hem binnen kon schieten. Daarna krijg ik een grote kans, maar kop de bal op aangeven van Lanting hard op de lat. Ik telde het doelpunt al en het publiek ook. Dat was echt balen want anders hadden wij de drie punten gepakt. Daarna maken ze de 2-3 omdat wij niet goed verdedigden. Het is zuur dat je een wedstrijd op deze manier verliest. We speelden goed, maar daar koop je dan niets voor. Als ik naar onze selectie kijk staan wij te laag op de ranglijst. We moeten nu onze rug rechten en volgende week de drie punten binnen halen tegen Achilles’29, dat is een belangrijke wedstrijd”, besloot de verdediger zijn verhaal.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD