Volg ons

Hoofdklasse

Verdediger Driessen (NEC) eerste aanwinst voor DUNO

Verdediger Driessen (NEC) eerste aanwinst voor DUNO

Hoofdklasser DUNO kan komend seizoen beschikken over Jur Driessen. De club uit Doorwerth maakte de komst van de verdediger wereldkundig via de officiële kanalen.

De twintigjarige aanwinst komt over van NEC waar hij zijn wedstrijden speelde voor het beloftenteam. In 2019 maakte hij de overstap van de jeugdopleiding van Vitesse naar de aartsrivaal uit Nijmegen. Zaterdag maakte DUNO tevens bekend dat Bart van Brakel en Astamirov ook komend seizoen het shirt van de club zullen dragen net zoals men deze competitie ook al deed.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse