zondag, september 19, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVerdediger Diderik neemt afscheid van Sparta Nijkerk

Verdediger Diderik neemt afscheid van Sparta Nijkerk

Rob Diderik zal in het seizoen 2021/2022 niet meer te zien zijn in het shirt van Sparta Nijkerk. De uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal maakte het vertrek van de verdediger bekend via de officiële kanalen.

Op de Instagrampagina van Sparta Nijkerk werd aangegeven dat Diderik afscheid neemt omdat hij het voetballen niet meer kan combineren met zijn eigen bedrijf en zijn gezinsleven.

De 29-jarige linksback maakte in 2018 de overstap van CSV Apeldoorn naar Sparta Nijkerk. Voor deze club speelde hij in totaal 27 officiële wedstrijden.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD