maandag, juni 21, 2021
Home Competities Hoofdklasse Verdediger Bonevacia vertrekt bij TOGB: ‘Voetballend en fysiek sterker geworden’

Verdediger Bonevacia vertrekt bij TOGB: ‘Voetballend en fysiek sterker geworden’

Nagiër Bonevacia zal in het nieuwe seizoen zijn wedstrijden niet meer spelen in het shirt van zondaghoofdklasser TOGB. De verdediger (24), die met een goed gevoel terugkijkt naar zijn korte periode bij de club uit Berkel en Rodenrijs, hoopt een stap omhoog te maken om te kijken waar zijn plafond ligt als voetballer zijnde.

- Advertentie -

Dankbaar
Bonevacia (Op de foto in het shirt van RVVH), die jarenlang deel uitmaakte van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, stapte in de zomer van 2020 over van ASWH naar TOGB. ,,Een club die op de zondag speelt had nooit echt mijn voorkeur vanwege de verplichtingen die ik heb door mijn geloof. De goede verhalen over de club en in het bijzonder over de trainer maakten het dat ik de stap toen toch maakte. Dit had ik toen echt nodig om weer een vervolgstap te maken op weg naar mijn uiteindelijke doel. Ik ben voetballend en fysiek sterker geworden bij TOGB en daar ben ik de club erg dankbaar voor. Ze hebben alle motivatieknoppen bij mij geactiveerd”, aldus Bonevacia tegenover Voetbal247.nl

,,Ik heb er veel mooie mensen ontmoet en vriendschappen aan over gehouden”

Uitstekende staf
Zijn streven om op een hoger niveau te kunnen spelen is de drijfveer om te verkassen. De club TOGB draagt hij een warm hart toe, dit was ook de reden voor Bonevacia om nu al aan te geven dat een langer verblijf bij de club niet aan de orde zou zijn. ,,Ik vind het niet eerlijk om de club in onduidelijkheid te laten. Ik sta open voor een mooie nieuwe uitdaging en heb ook al gesprekken gevoerd met enkele clubs. Zo kan ook TOGB vooruit. Het is mij hier uitstekend bevallen. Er staat hier een leuke jonge en gezellige groep met een uitstekende staf. Binnen de club is echt alles goed geregeld. Het is een warme club en ik woon er vijf minuten fietsen vandaag, dus dat was ook ideaal. Ik heb er veel mooie mensen ontmoet en vriendschappen aan over gehouden.”

Ambitie
Bovenacia is uitermate ambitieus en wil naar zijn zeggen gaan voor het hoogst haalbare. ,,Ik wil nu graag de stap maken naar een club waar ik verder kan groeien als voetballer. Mijn uiteindelijke doel is de Tweede Divisie en zolang ik daar niet speel moet een club mij iets kunnen bieden waardoor ik verder kan bouwen. Dus die club kan zeker ook in de hoofdklasse of in de Derde Divisie spelen. Ik wil het maximale uit mijn carrière halen. Ik zal mijn doel halen met Gods wil. Ik zal er in ieder geval mijn uiterste best voor doen.”

- Advertentie -
Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..

Steun Voetbal247.nl met een kleine donatie

0
Nog een paar maanden en dan hopen we eindelijk weer ons geliefde topamateurvoetbal als vanouds te kunnen beleven. Zo'n anderhalf jaar moeten we onze geliefde weekendbesteding nu missen. In die tijd hebben we op Voetbal247.nl zo goed en zo kwaad als het gaat je...
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..