dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVerbolgen GVVV ontvangt afkoopsom van Spakenburg

Verbolgen GVVV ontvangt afkoopsom van Spakenburg

GVVV heeft een afkoopsom ontvangen van Spakenburg voor de bizarre transfer van trainer John de Wolf. De Wolf besloot ondanks een doorlopend contract naar Spakenburg te verkassen en zette de Veenendaalse club voor het blok. Beide clubs hebben nu een akkoord bereikt, zo laat GVVV weten.

Buiten GVVV om gehandeld

Vrijdag werd De Wolf door Spakenburg benaderd en dat ondanks dat de trainer een doorlopend contract had in Veenendaal. Trainer en club wisten tot een akkoord te komen, waarop De Wolf vervolgens pas op dinsdagochtend GVVV informeerde. Na een nog voorzichtige eerste reactie, blijkt er inmiddels toch flinke wrok te zijn op Panhuis. Dat is niet alleen gericht op Spakenburg, maar ook op de handelswijze van De Wolf. Zo nodigde hij gek genoeg alleen Rob de Boer, voorzitter van de technische commissie, en niet bestuurslid technische zaken Loek Budding uit voor het gesprek op dinsdagochtend.

Geen vraag, maar een mededeling

Budding: “Dat John mij als verantwoordelijk man niet heeft uitgenodigd voor deze ontmoeting, vind ik een vreemde actie. We hebben de afgelopen weken en maanden veel contact met elkaar gehad over de A-selectie. Johns reden hiervoor is mij onbekend. Het was niet de vraag of hij met Spakenburg in gesprek mocht gaan, maar een mededeling. De overstap was al helemaal beklonken.”

Afkoopsom betaald

Inmiddels heeft Spakenburg een bedrag toegezegd aan GVVV, over de hoogte hiervan worden door de clubs geen uitspraken gedaan. “Alle partijen zijn tevreden over de afhandeling van de kwestie”, aldus Budding. “Wat ons betreft is de kous hiermee af. We richten ons nu volledig op de zoektocht naar een nieuwe trainer.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD