donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVerbannen Van den Meiracker krijgt direct aanbiedingen

Verbannen Van den Meiracker krijgt direct aanbiedingen

Danny van den Meiracker heeft maandag tegenover RTV Utrecht zijn mening gegeven over het turbulent verlopen weekend bij Spakenburg. De aanvaller werd uit de selectie gezet, omdat hij negatieve invloed zou hebben op de andere spelers. Daarnaast werd ook trainer Hans van de Haar ontslagen.

Van den Meiracker niet eens met kritiek

Van den Meiracker werd verweten dat zijn instelling in het veld invloed heeft op de prestaties van de andere spelers. De voormalig aanvoerder van de Blauwen is het daar niet mee eens. “Ik ben nog dezelfde Danny als in het kampioensjaar”, aldus Van den Meiracker in gesprek met RTV Utrecht. “En dus coach ik fanatiek in het veld. Als het goed gaat, hoor je daar niemand over. Nu maken ze er een probleem van.” In gesprek met de regionale omroep geeft de aanvaller bovendien aan dat hij zijn aanvoerdersband voor het nieuws al het ingeleverd. “Ik wilde helemaal geen aanvoerder zijn, maar het moest. In de winterstop heb ik gezegd: ‘Laat Ties of Lanting het maar doen.’ Daar gingen ze nog over stemmen.”

Clubs melden zich gelijk bij spits

Afgelopen weekend kreeg het allemaal een opvallende wending voor Van den Meiracker. Van de Haar werd ontslagen en de spits kreeg zelf te horen dat hij niet langer welkom is in de A-selectie. Dat zag de oud-speler van FC Oss en NEC niet aankomen. “Ik heb gesprekken gehad met de trainer, daarin was er geen sprake van dat ik uit de selectie werd gezet. Vervolgens werd hij ontslagen en werd ik er ook uit gegooid. Er is een raar spelletje gespeeld.”

Het zorgt er voor dat Van den Meiracker weinig toekomst meer heeft bij Spakenburg. Een vertrek lijkt onvermijdelijk en mogelijk maakt hij deze maand nog de overstap naar een andere club. “Er hebben zich inmiddels al enkele clubs gemeld, uit de tweede en derde divisie”, gaf Van den Meiracker aan. Over welke clubs het gaat wilde hij niet zeggen. Ook een beslissing heeft hij nog niet genomen. “Maar ik weet het nog niet. Ik moet daar goed over nadenken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD