dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Veerkrachtig De Meern pakt punt bij Be Quick 1887, Jong Vitesse wint...

Veerkrachtig De Meern pakt punt bij Be Quick 1887, Jong Vitesse wint van Dongen

De Meern leek zondagmiddag af te stevenen op een nederlaag in de uitwedstrijd tegen Be Quick 1887. De ploeg van trainer/coach Joël Titaley wist echter een achterstand van 3-1 om te buigen naar een puntendeling (3-3). Jong Vitesse was te sterk voor vv Dongen (0-3) en Jong De Graafschap pakte één punt in het uitduel met OFC.

Be Quick 1887 – De Meern
De thuisspelende vereniging kwam in de zestiende minuut op voorsprong door een treffer van Thomas Careman (1-0). Zeven minuten later stond echter de stand van 1-1 al weer op het scorebord, Mark den Hartogh bracht De Meern naast Be Quick (1-1). Kort voor de pauze was het wederom Careman die het net van de tegenstander wist te vinden (2-1). Net na de thee kon het thuispubliek weer juichen, de derde treffer voor Be Quick kwam op naam van Robert Talens. De Meern gaf echter niet op en mocht het speelveld verlaten met één punt, doelpunten van Den Hartogh (penalty) en Zakaria El Bennay bepaalden de eindstand op 3-3.

vv Dongen – Jong Vitesse
Het beloftenteam van Vitesse blijft ook na zondagmiddag in het spoor van lijstaanvoerder UNA. De talenten van de Arnhemse club wisten de uitwedstrijd tegen vv Dongen winnend af te sluiten met 0-3. De treffers kwamen op naam van Van Bergen, Van Essen en Calor. 

OFC – Jong De Graafschap
De ploeg uit Oostzaan kwam na zeven minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Romano de Jonge (1-0). Dat bleek niet voldoende te zijn voor een overwinning. In de 77ste minuut kwam Jong De Graafschap op gelijke hoogte met de thuisploeg door een treffer van El Hammouchi (1-1).

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD