zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVeenboer niet meer welkom bij De Dijk na tekenen contract bij Katwijk

Veenboer niet meer welkom bij De Dijk na tekenen contract bij Katwijk

De Dijk heeft Stephan Veenboer uit de selectie gezet. De club uit de Derde Divisie Zondag is not amused, omdat de reserve doelman een contract bij Katwijk heeft getekend. Volgens De Dijk had Veenboer nog een doorlopende verbintenis.

Onbetrouwbaar

Het nieuws dat Veenboer De Dijk na het seizoen verruilt voor Katwijk kwam afgelopen zondag naar buiten. Tegenover Het Amsterdamsche Voetbal reageerde Heino Braspenning, geldschieter bij De Dijk, furieus. “Veenboer is onbetrouwbaar. Hij heeft nog een contract voor anderhalf jaar, wat hij ook zegt. Dit accepteer ik echt niet. We zullen gepaste maatregelen nemen.” Dinsdag is duidelijk geworden wat die maatregelen inhouden: Veenboer is niet meer welkom bij de koploper uit de Derde Divisie Zondag. Door zijn wegvallen schuiven nu Stan Bijl en Nick Borgman een plekje op in de hiërarchie.

Onbegrijpelijk besluit

Veenboer, die achter Jeroen Verhoeven reserve doelman is, is zich van geen kwaad bewust. Hij spreekt in gesprek met Het Amsterdamsche Voetbal van een ‘onbegrijpelijk besluit’. “Iedereen die mij kent weet dat ik altijd mijn best doe en nooit een storende factor ben. Wanneer iemand daar dan anders over denkt, heb ik me eraan te houden. Al blijft het heel apart en kwam dit rauw op mijn dak vallen.” De goalie is echter niet van plan om zijn kont tegen de krib te gooien. “Het heeft geen zin om er verder ruzie over te maken, zo zit ik niet in elkaar. Ik kan mijzelf in ieder geval recht in de spiegel aankijken dat ik naar eer en geweten heb gehandeld.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD