maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg accepteert schorsing voor goalie Arends

Spakenburg accepteert schorsing voor goalie Arends

Spakenburg heeft besloten akkoord te gaan met het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden voor Richard Arends. De aanklager van de KNVB wilde Richard Arends voor vier wedstrijden schorsen. De keeper van Spakenburg kreeg in de eerste minuut van de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis al de rode kaart.

Schikkingsvoorstel

Arends kreeg zaterdag een rode kaart van scheidsrechter Van den Elzen, omdat hij een natrappende beweging naar Kevin Dercks maakte. De aanvaller ging vervolgens naar de grond, waarna Van den Elzen rood trok. Met tien man hield Spakenburg daarna 95 minuten knap stand. Het werd uiteindelijk 1-1. Deze week heeft de clubleiding van Spakenburg de wedstrijdbeelden uitvoerig bekeken. Daarop is een trappende beweging van Arends te zien, waardoor de kans op vrijspraak wel heel klein lijkt. Tegenover RTV Utrecht laat Spakenburg dan ook weten akkoord te gaan met het voorstel. Voor de keeper is de winterstop dan ook nu alvast begonnen.

Schorsing voor De Leeuw van GVVV

Danny de Leeuw werd afgelopen weekend tijdens de wedstrijd van GVVV tegen Kozakken Boys met een rode kaart van het veld gestuurd. Hij kreeg een schikkingsvoorstel van drie duels schorsing van de voetbalbond. GVVV maakte inmiddels al bekend dat speler en club akkoord zijn gegaan met deze sanctie. Zodoende mist de middenvelder de wedstrijden tegen TEC, Katwijk en Jong Sparta Rotterdam. GVVV won de wedstrijd overigens wel van Kozakken Boys. Het werd 2-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD