Volg ons
Richard Arends

Tweede Divisie

Spakenburg accepteert schorsing voor goalie Arends

Spakenburg accepteert schorsing voor goalie Arends

Spakenburg heeft besloten akkoord te gaan met het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden voor Richard Arends. De aanklager van de KNVB wilde Richard Arends voor vier wedstrijden schorsen. De keeper van Spakenburg kreeg in de eerste minuut van de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis al de rode kaart.

Schikkingsvoorstel

Arends kreeg zaterdag een rode kaart van scheidsrechter Van den Elzen, omdat hij een natrappende beweging naar Kevin Dercks maakte. De aanvaller ging vervolgens naar de grond, waarna Van den Elzen rood trok. Met tien man hield Spakenburg daarna 95 minuten knap stand. Het werd uiteindelijk 1-1. Deze week heeft de clubleiding van Spakenburg de wedstrijdbeelden uitvoerig bekeken. Daarop is een trappende beweging van Arends te zien, waardoor de kans op vrijspraak wel heel klein lijkt. Tegenover RTV Utrecht laat Spakenburg dan ook weten akkoord te gaan met het voorstel. Voor de keeper is de winterstop dan ook nu alvast begonnen.

Schorsing voor De Leeuw van GVVV

Danny de Leeuw werd afgelopen weekend tijdens de wedstrijd van GVVV tegen Kozakken Boys met een rode kaart van het veld gestuurd. Hij kreeg een schikkingsvoorstel van drie duels schorsing van de voetbalbond. GVVV maakte inmiddels al bekend dat speler en club akkoord zijn gegaan met deze sanctie. Zodoende mist de middenvelder de wedstrijden tegen TEC, Katwijk en Jong Sparta Rotterdam. GVVV won de wedstrijd overigens wel van Kozakken Boys. Het werd 2-3.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie