donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVeel scorende spits Deprez verruilt Smitshoek voor Barendrecht

Veel scorende spits Deprez verruilt Smitshoek voor Barendrecht

Bart Deprez zal komend seizoen het shirt dragen van BVV Barenrecht. De aanvaller maakt in de zomer de overstap van Smitshoek naar de in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende vereniging. De nieuwe club van Deprez maakte zijn komst wereldkundig via de officiële kanalen.

Op de officiële website van Barendrecht stond te lezen dat de spits een doorlopende overeenkomst had met Smitshoek, maar dat er een verschil van mening was over een mondelinge toezegging. In een gesprek tussen alle partijen werd alsnog een oplossing gevonden en speelt Deprez vanaf de zomer dus bij Barendrecht.

De nieuwste aanwinst van Barendrecht gaf op de website van zijn nieuwe club ook tekst en uitleg over de situatie. ,,Smitshoek is een geweldige club. Ik zie mijn overgang naar Barendrecht als een sportieve uitdaging. Smitshoek heeft er alles aan gedaan om mij voor de club te behouden en ik ben blij dat zij uiteindelijk hebben ingestemd met mijn overgang naar Barendrecht”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD