Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

“Veel problemen met dit fantastische kunstgrasveld”

“Veel problemen met dit fantastische kunstgrasveld”

Gert Jan Karsten heeft helemaal niets met de kunstgrasmat die in de thuisbasis van FC Lienden ligt. De trainer van HHC Hardenberg sprak voor de camera van FOX Sports over de met 1-1 gelijkgespeelde wedstrijd.

Kunstgrasmat

Karsten zag verschillen. “Zij waren technisch wat verzorgder, wij hadden heel veel problemen met dit fantastische kunstgrasveld dat ze hier hebben”, zo sprak Karsten zich cynisch uit. “Hans Kraay heeft er volgens mij in de pers ook wel eens iets over geroepen, maar die heeft gewoon gelijk. Ik denk uiteindelijk dat zij er meer last van hebben dan wij. Ik denk als je 1-0 voor staat in de positie waarin wij staan, dan wil je hem heel graag over de streep trekken. Maar als je gewoon in alle eerlijkheid nu terugkijkt, dan denk ik dat iedereen hier gewoon mee kan en moet leven.”

HHC blijft in Tweede Divisie

Karsten gelooft er nog altijd in dat HHC zich handhaaft in de Tweede Divisie. “We doen gewoon mee, maar elke week is finale. Ik denk dat als wij vier keer thuis spelen en vier keer uit en je pakt vier keer uit één punt en je wint vier keer thuis, dan heb je er zestien bij. Dan is het voor elkaar toch. Dus wij moeten het gewoon thuis doen”, aldus Karsten.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie