maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie"Veel problemen met dit fantastische kunstgrasveld"

“Veel problemen met dit fantastische kunstgrasveld”

Gert Jan Karsten heeft helemaal niets met de kunstgrasmat die in de thuisbasis van FC Lienden ligt. De trainer van HHC Hardenberg sprak voor de camera van FOX Sports over de met 1-1 gelijkgespeelde wedstrijd.

Kunstgrasmat

Karsten zag verschillen. “Zij waren technisch wat verzorgder, wij hadden heel veel problemen met dit fantastische kunstgrasveld dat ze hier hebben”, zo sprak Karsten zich cynisch uit. “Hans Kraay heeft er volgens mij in de pers ook wel eens iets over geroepen, maar die heeft gewoon gelijk. Ik denk uiteindelijk dat zij er meer last van hebben dan wij. Ik denk als je 1-0 voor staat in de positie waarin wij staan, dan wil je hem heel graag over de streep trekken. Maar als je gewoon in alle eerlijkheid nu terugkijkt, dan denk ik dat iedereen hier gewoon mee kan en moet leven.”

HHC blijft in Tweede Divisie

Karsten gelooft er nog altijd in dat HHC zich handhaaft in de Tweede Divisie. “We doen gewoon mee, maar elke week is finale. Ik denk dat als wij vier keer thuis spelen en vier keer uit en je pakt vier keer uit één punt en je wint vier keer thuis, dan heb je er zestien bij. Dan is het voor elkaar toch. Dus wij moeten het gewoon thuis doen”, aldus Karsten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD