dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVeel interesse voor JVC-goalgetter Van der Laan

Veel interesse voor JVC-goalgetter Van der Laan

Jordie van der Laan heeft de clubs voor het uitkiezen. De spits van JVC Cuijk scoorde al 15 keer in 14 duels en dat is ook andere clubs opgevallen. Voor hem zijn verschillende clubs uit de Tweede en Derde Divisie in de markt, schrijft De Gelderlander.

Topscorerslijst
Om welke clubs het exact gaat wil Van der Laan, eerder spelend voor FC Lienden (foto), niet prijsgeven. De interesse streelt hem: ,,Ik ben ambitieus. Ik ben blij met hoe het op dit moment gaat. Een langer verblijf bij JVC sluit ik daarom niet direct uit, maar ik bewijs dat ik op hoog ­niveau kan scoren. Dat is waar andere clubs naar kijken. Die zien niet iedere wedstrijd, maar zoeken op internet wel de topscorerslijst op.”

Mooie stap
Voorlopig focust de 24-jarige aanvaller zich op nog meer scoren voor JVC: ,,Ik weet dat als ik blijf scoren, ik een mooie stap kan maken. De eerste geïnteresseerde club belde eind september al. Dat is erg vroeg en dat heb ik toen ook gezegd. Ik heb alle tijd om af te wegen wat goed bij mij past.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD