woensdag, maart 3, 2021
Home Uitgelicht Veel gestelde vragen (FAQ)

Veel gestelde vragen (FAQ)

Heb je een vraag aan de redactie of uitgever van Voetbal247.nl? Voel je dan vrij om contact met ons te zoeken of lees hieronder enkele veel gestelde vragen. Wellicht dat daarmee je vraag al kan worden beantwoord!

- Advertentie -

Hoe komen jullie aan je nieuwtjes?
Voetbal247.nl wil een breed en actueel platform zijn voor liefhebbers van de Eerste, Tweede en Derde Divisie. Op de site lees je zowel berichten uit andere media als verhalen en nieuwtjes van onze eigen verslaggevers.

Waarom staan er zoveel advertenties op jullie site?

We zouden zelf ook graag een website zonder advertenties lezen, maar tegelijk hechten willen we graag informatief en actueel zijn. Daar zijn redacteuren en verslaggevers voor nodig. Onze redactie krijgt een heel bescheiden vergoeding als waardering voor hun inspanning. Daarnaast zie je bij ons foto’s bij de artikelen: die kosten ook geld. Om dat te kunnen bekostigen, is het noodzakelijk dat er ook inkomsten zijn. Die proberen we te vergaren door onder meer advertenties. Helaas is er op internet nog geen verdienmodel uitgevonden wat enerzijds niet storend is voor bezoekers, maar anderzijds wel de journalistiek financiert. Mocht dat er op welk moment wel komen, dan zullen we dat zeker sterk overwegen.

Mag ik een foto van jullie website gebruiken voor op mijn eigen website of in ons clubblad?

Sorry, dat mag helaas niet. Niet omdat we lastig willen doen, maar omdat we niet degene zijn die daar toestemming voor mag geven. De rechten liggen bij de fotograaf of het fotobureau waar wij ze van afnemen.

Ik wil graag meewerken aan Voetbal247.nl, kan dat?
Kijk daarvoor even bij onze vacatures!

Ik wil graag adverteren op Voetbal247.nl, hoe kom ik met jullie in contact?
Het beste is om ons even een mailtje te sturen via het contactformulier. Dan nemen we zsm contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom schrijven jullie negatief over mijn club?
Dat is niet bewust, want je moet ons geloven als we benadrukken dat we geen clubvoorkeur hebben. Het is alleen wel zo dat we soms kritisch zijn, zeker wanneer het bij een club sportief of organisatorisch niet goed gaat. We zien het als onze taak om daar oprecht over te schrijven, dat kan soms negatief overkomen.

Ik vind een bepaald bericht op jullie site niet nieuwswaardig of uit z’n verband gerukt.
Dat kan, wij denken daar waarschijnlijk anders over. Wat de één nieuwswaardig vindt, is voor de ander vanzelfsprekend of hijgerig. Voor ons telt maar één ding: kan dit interessant zijn voor onze bezoekers? Daarbij kan het zijn dat we het meest opvallende feit of passage uitlichten in de kop. Dat is namelijk vrij gebruikelijk in de journalistiek.

Wie zit er achter Voetbal247.nl?
Voetbal247.nl wordt uitgegeven door Newsfactory. De redactie wordt gevormd door verschillende redacteuren en verslaggevers. Wil je weten wie dat exact zijn? Lees dan onze colofon.

Ik heb een nieuwtje voor jullie. Waar kan ik jullie bereiken?
Neem voor alle vragen, tips, suggesties of klachten even contact met ons op via het contactformulier. Foutjes mag je daar ook melden.

Hebben jullie ook een app?
Nee, helaas hebben we nog geen app.

Waarom volgen jullie de Eredivisie niet?

Dat is een bewuste keuze. We focussen ons op de Eerste, Tweede, Derde Divisie en Hoofdklasse en kiezen ervoor om dat zo goed, actueel en breed mogelijk te doen. Over de Eredivisie wordt bovendien al genoeg geschreven.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES