maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVechtpartij ontsiert TEC - Spakenburg; UNA stunt bij Katwijk

Vechtpartij ontsiert TEC – Spakenburg; UNA stunt bij Katwijk

UNA lijkt het gat te hebben gemaakt naar de degradatieplaatsen door te winnen bij Katwijk. Spakenburg vergat ondertussen te winnen bij TEC, doordat Sebastiaan van der Sman in blessuretijd een penalty pakte. Tijdens het 2-2-gelijkspel ging het langs de lijn opnieuw mis met supporters van Spakenburg. Jong Sparta en VVSB speelden gelijk.

Katwijk – UNA

Katwijk zorgde al vroeg voor gevaar, want uit een voorzet van Omar Hami leverde Marciano Mengerink een fraaie omhaal af. Hij raakte echter de paal. Na een kwartier kwam UNA op voorsprong. Een voorzet van rechts werd door Mart van de Gevel binnengekopt. Het was bijna ook via Niek van Boekel 0-2, maar Mark de Vries tikte de bal net over. Het gaf Mike van den Ban de kans om na ruim een halfuur gelijk te maken. Na een uur spelen kwam UNA opnieuw op voorsprong, dit keer via Nick Tielemans en twaalf minuten voor tijd tekende Rob van Boekel met een schitterende stift zelfs voor 1-3. Katwijk bracht de spanning acht minuten voor tijd nog wel terug via Robbert Susan, maar daar bleef het bij.

TEC – Spakenburg

Na een goede start van Spakenburg nam TEC kortstondig de partij over, waarop een evenwichtige eerste helft volgde. In de laatste minuten voor de onderbreking voerde TEC de druk toch op en daar viel ook de 1-0 uit. Een vrije trap werd door Miguel Zeller raak gekopt. Vlak na de onderbreking kwam Spakenburg terug de partij. Een diepe bal leek veel te hard, maar Robby Holder wist toch nog erbij te komen voor 1-1. Olivier Pilon was daarop dichtbij de 1-2, maar hij kopte op de paal. Hij schoot niet veel later ook nog op doel, maar Sebastiaan van der Sman redde. Daarop zorgde TEC zelf voor 2-1. Een snelle uitval werd afgerond door Kurtley de Windt. In de slotfase ging het op alle fronten mis. Langs de lijn ontstonden vechtpartijen (zie filmpje hieronder). Toch kwam Spakenburg nog terug tot 2-2 via invaller Thijs Hendriks én er volgde in blessuretijd een penalty. Pilon zag zijn inzet alleen gekeerd.

Jong Sparta – VVSB

Na een kwartier spelen werd de score geopend door Jong Sparta, een kort genomen corner werd ingeschoten door Deroy Duarte. Na ruim een halfuur kwam VVSB terug in de wedstrijd. Tommy Bekooij kopte raak na voorbereidend werk van Stefan Kraaijvanger. Op slag van rust maakte Duarte echter zijn tweede van de avond en een kwartier voor tijd werd het ook 3-1. Maikey Parami maakte er wel snel 3-2 van en Bekooij produceerde met buitenkantje rechts ook de 3-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD