Volg ons
Richard Roelofsen De Graafschap (1)

Derde Divisie Zondag

Flinke vechtpartij bij Jong De Graafschap – OJC Rosmalen

Flinke vechtpartij bij Jong De Graafschap – OJC Rosmalen

De wedstrijd in de Derde Divisie Zondag tussen Jong De Graafschap en OJC Rosmalen is zondagmiddag volledig uit de hand gelopen. Vlak voor het einde van de wedstrijd ontstond er een vechtpartij tussen de beide partijen, vlak voor de dug-outs. De wedstrijd eindigde in een 1-3-overwinning voor Rosmalen.

Trainer Richard Roelofsen betrokken

De Gelderlander meldt dat volgens scheidsrechter Barry Huizinga de trainer van Jong De Graafschap, Richard Roelofsen, een hoofdrol speelde in de vechtpartij. Volgens de krant gooide de oefenmeester de bal terug het veld, zodat het spel snel hervat kon worden. Bij die actie kwam Roelofsen in aanraking met een Rosmalen-speler. Op dat moment sloeg de vlam in de pan en ontstond er een massale vechtpartij. OJC Rosmalen beweert dat Roelofsen een klap heeft uitgedeeld. “Maar dat heb ik absoluut niet gedaan”, tekende De Gelderlander op uit de mond van Roelofsen.

Rode kaarten

Uiteindelijk trok scheidsrechter Huizinga twee keer een rode kaart. Roelofsen kreeg een prent, evenals Kevin van Zijl van OJC Rosmalen. Zij kunnen een schorsing tegemoet zien. Ook een algemeen bestuurder van Jong De Graafschap, Hans Veldhorst, raakte betrokken bij de vechtpartij. Hij probeerde te voorkomen dat een fan van Jong De Graafschap het veld betrad. Hierdoor werd ook Veldhorst geslagen. Tegenover De Telegraaf liet hij weten geen aangifte te zullen doen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag