woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagFlinke vechtpartij bij Jong De Graafschap - OJC Rosmalen

Flinke vechtpartij bij Jong De Graafschap – OJC Rosmalen

De wedstrijd in de Derde Divisie Zondag tussen Jong De Graafschap en OJC Rosmalen is zondagmiddag volledig uit de hand gelopen. Vlak voor het einde van de wedstrijd ontstond er een vechtpartij tussen de beide partijen, vlak voor de dug-outs. De wedstrijd eindigde in een 1-3-overwinning voor Rosmalen.

Trainer Richard Roelofsen betrokken

De Gelderlander meldt dat volgens scheidsrechter Barry Huizinga de trainer van Jong De Graafschap, Richard Roelofsen, een hoofdrol speelde in de vechtpartij. Volgens de krant gooide de oefenmeester de bal terug het veld, zodat het spel snel hervat kon worden. Bij die actie kwam Roelofsen in aanraking met een Rosmalen-speler. Op dat moment sloeg de vlam in de pan en ontstond er een massale vechtpartij. OJC Rosmalen beweert dat Roelofsen een klap heeft uitgedeeld. “Maar dat heb ik absoluut niet gedaan”, tekende De Gelderlander op uit de mond van Roelofsen.

Rode kaarten

Uiteindelijk trok scheidsrechter Huizinga twee keer een rode kaart. Roelofsen kreeg een prent, evenals Kevin van Zijl van OJC Rosmalen. Zij kunnen een schorsing tegemoet zien. Ook een algemeen bestuurder van Jong De Graafschap, Hans Veldhorst, raakte betrokken bij de vechtpartij. Hij probeerde te voorkomen dat een fan van Jong De Graafschap het veld betrad. Hierdoor werd ook Veldhorst geslagen. Tegenover De Telegraaf liet hij weten geen aangifte te zullen doen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD