Volg ons

Eerste Divisie

Van Wonderen opvolger van De Gier bij Go Ahead Eagles

Van Wonderen opvolger van De Gier bij Go Ahead Eagles

Kees van Wonderen is vanaf de zomer van 2020 verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van Go Ahead Eagles. De oefenmeester plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen in Deventer, meldt de club uit de Eerste Divisie via de officiële kanalen.

De nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles was na zijn actieve loopbaan als profvoetballer onder andere bondscoach van het Nederlands elftal voor spelers onder zeventien en onder achttien. Tevens was hij assistent-trainer bij FC Twente. In Deventer begint hij aan zijn eerste klus als hoofdtrainer van een betaald voetbal organisatie. Als speler droeg hij het shirt van NEC, NAC en Feyenoord waar hij niet alleen landskampioen werd maar ook de UEFA Cup wist te bemachtigen. Van Wonderen kwam tot vijf interlands in Oranje.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie