maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieVan Weert kopt RKC Waalwijk in blessuretijd naast FC Den Bosch

Van Weert kopt RKC Waalwijk in blessuretijd naast FC Den Bosch

FC Den Bosch leek zondagmiddag in Waalwijk af te stevenen op een overwinning tegen RKC. De thuisploeg kwam echter in blessuretijd alsnog naast de tegenstander door een doelpunt van Ingo van Weert (1-1).

Vroege voorsprong
De gasten kwamen na drie minuten spelen al op voorsprong. Mats Deijl kopte vanuit een hoekschop de bal in het net van de tegenstander (0-1). RKC Waalwijk drong aan , maar FC Den Bosch wist de pauze te bereiken met de minimale voorsprong.

Blessuretijd
In de tweede helft kreeg RKC Waalwijk een mooie kans om op gelijke hoogte te komen, maar Dylan Seys was niet scherp genoeg in een zeer kansrijke positie. De vleugelaanvaller stond vrij , maar wist voor een leeg doel de bal op de paal te mikken. In de blessuretijd was het dan toch raak voor de thuisploeg. De eerste kopbal van Van Weert verdween nog op de lat, maar de rebound wist hij wel te benutten (1-1).

Ranglijst
FC Den Bosch bezet momenteel de negende plaats in de Jupiler League. RKC Waalwijk is terug te vinden op de achttiende plaats van de ranglijst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD