Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Van Warven vertrekt in de zomer bij DVS’33: ‘Besloten om voor een nieuwe uitdaging te kiezen’

Van Warven vertrekt in de zomer bij DVS’33: ‘Besloten om voor een nieuwe uitdaging te kiezen’

Daniël van Warven zal na de zomer van 2020 het shirt niet meer dragen van DVS’33. De technisch begaafde middenvelder gaat naar zijn zeggen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Mooie jaren
De middenvelder (25), die bezig is aan zijn tweede periode bij de club uit Ermelo, kijkt met een goed gevoel terug naar zijn tijd bij de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. ,,Ik heb mooie jaren beleefd met DVS’33 waarin het net niet lukte om te promoveren naar de Tweede Divisie. Vooral twee seizoenen geleden waren wij er dichtbij. Dit seizoen kom ik helaas wat minder aan spelen toe en daarom heb ik besloten om voor een nieuwe uitdaging te kiezen. Ik ga binnenkort in Utrecht wonen en zit dus mooi centraal als het gaat om een nieuwe club. Ik vind het niet erg om een stukje te rijden om te trainen en wedstrijden te spelen dus wat betreft een nieuwe club is er veel mogelijk. Mijn nieuwe vereniging moet er wel een zijn die mij aanspreekt en waar ik dus het goede gevoel bij heb”, aldus Van Warven tegenover Voetbal247.

Betaald voetbal
De vertrekkende speler werd in het seizoen 2014/2015 met DVS’33 kampioen in de hoofdklasse C. Na dat seizoen maakte hij de overstap naar SC Cambuur. Na twee seizoenen in Leeuwarden te hebben gespeeld voor het beloftenteam van laatstgenoemde club keerde hij terug bij de vereniging uit Ermelo.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag