Volg ons

Eerste Divisie

Van Staa: ‘Vervelend dat we niet in de prijzen vallen’

Van Staa: ‘Vervelend dat we niet in de prijzen vallen’

Voor Go Ahead Eagles lijkt het seizoen er nu al op te zitten. Na de nederlaag tegen Fortuna Sittard lijkt deelname aan de play-offs een utopie.

Uithobbelen
In theorie kan het nog, maar trainer Jan van Staa is realistisch: ,,Het is heel vervelend dat we nu niet in de prijzen vallen, maar van de koploper kun je verliezen. Met name maandag hebben we ons tekort gedaan. Maar we gaan nu niet ‘uithobbelen’ en denken van: ‘Het is klaar.’ Dat hoort niet bij Go Ahead”, zegt de coach tegenover RTV Oost.

Niet goed
Opnieuw viel onnodig de tegentreffer voor de Eagles: ,,Er was weinig aan de hand. Dan is het altijd jammer dat ze uit een spelhervatting toeslaan. Ketting was te laat, dan zit die bal erin. Dat is heel vervelend”, analyseert Van Staa. ,,We hadden een aantal momenten dat we er goed doorkwamen aan de zijkant, maar dan was de eindpass, of de bezetting voor de goal niet goed.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie