Volg ons

Eerste Divisie

Van Staa posteert vijf verdedigers bij Go Ahead

Van Staa posteert vijf verdedigers bij Go Ahead

De slechte resultaten doen Go Ahead Eagles-trainer Jan van Staa besluiten om de defensie van de Deventer ploeg te versterken. Eagles speelt zodoende vanavond tegen Almere City FC met vijf verdedigers.

Blessures
,,Eigenlijk waren we dit al eerder van plan”, stelt Van Staa tegenover De Stentor. ,,Maar door de blessures hebben we dat uitgesteld. We moeten echt minder kansen weggeven.” Nu aanvoerder Xandro Schenk en linksback Mauro Savastano weer hersteld zijn van blessures, speelt Go Ahead vanavond voor het eerst met een versterkte defensie.

Huurlingen op de bank
Huurlingen Aaron Nemane (Man City) en Stefano Beltrame (Juventus) moeten daardoor plaatsnemen op de reservebank. Sam Hendriks en Bruno Andrade vormen de voorhoede.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie