vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseVan Soest verruilt IJsselmeervogels voor Scherpenzeel

Van Soest verruilt IJsselmeervogels voor Scherpenzeel

Hoofdklasser Scherpenzeel heeft een mooie slag geslagen op de transfermarkt. De hoofdklasser wist een akkoord te bereiken met Arwin van Soest die na dit seizoen over zal komen van IJsselmeervogels, zo meldt de nieuwe club van de middenvelder woensdag op de officiële website.

De 22-jarige middenvelder had over belangstelling niet te klagen en kon volgens de berichtgeving kiezen uit clubs van de Tweede Divisie tot en met de derde klasse. Van Soest koos voor Scherpenzeel na een prettig gesprek met de Technische commissie en hoofdtrainer. Eerder speelde de nieuwste aanwinst ook voor LRC in de eerste klasse, bij IJsselmeervogels speelde hij zijn wedstrijden in het beloftenteam.

Dinsdag werd door Scherpenzeel bekend gemaakt dat middenvelder Ali Edan de club in de zomer zal verlaten. Daartegenover staat de komst van Anouar Tmim, de aanvallende middenvelder komt in de zomer over van DTS Ede.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD